Ik heb al snel talent en ik heb een back-up nodig

De 506e Spaanse profvoetbal Primera División, de beste speler in FC Barcelona, ​​werd in de wedstrijd geplaatst 스포츠중계 en had een scorepoo in de hand.

Barcelona won de 21e nacht (Korea Time) met 1-1 tegen Cádiz in de thuiswedstrijd in Camp Nou, Barcelona, ​​Spanje. Messi scoorde het preventieve doelpunt door de penalty-schop te schoppen die Pedry in de eerste helft van 32 minuten had gewonnen. Messi’s doelpunt van dit seizoen 16. Messi werd de score co-leider. Louis Suarez van Atlético Madrid, een inwoner van Barcelona, ​​is ook 16 punten; Messi heeft onlangs negen doelpunten gescoord in zes wedstrijden en heeft vijf opeenvolgende seizoenen de Primera División voor de scorer.

Messi werd de meest all-time speler van de Primera División in Barcelona; de laatste keer dat Choi Dah in 505 wedstrijden van Savi Hernandez (met pensioen). Messi werd lid van het 1e leger van Barcelona voor het seizoen 2004-2005 en op 23 december vorig jaar werd hij vereerd met het record van de meest doelpunten van het team (643 doelpunten) dat Pele had gehouden.

Barcelona slaagde er niet in om het preventieve doelpunt van Messi te verdedigen; Barcelona stond gelijk met een penalty van 44 minuten in de tweede helft, die op het punt stond te eindigen; Barcelona eindigde met een punt in de zevende opeenvolgende overwinning van de Primera División. Barcelona bleef op de derde plaats met 14 overwinningen, 5 gelijkspel en 4 verliezen (47 punten) Barcelona, ​​met 8 overwinningen achter in de leidende Atlético Madrid (17 overwinningen, 4 gelijkspel, 2 verlies en 55 punten).
De start van het U-20 World Cup in Polen was verontrustend, omdat het Koreaanse U-20-team met 0-1 verloor in de wedstrijd tegen Portugal in de eerste ronde van de algemene competitie. Korea slaagde er echter in de finale te bereiken, te beginnen met de Zuid-Afrikaanse oorlog, en won op zijn beurt Argentinië, Japan, Senegal en Ecuador. Het was de eerste keer dat het Koreaanse herenvoetbal de finale van de FIFA (International Football Federation) -wedstrijd bereikte.

Korea eindigde als tweede in de U-20 World Cup in 2019, wat duidelijk was waarom de Koreaanse voetbalbond het K-League Youth System sinds 2008 heeft gevestigd. De K-League-teams moeten de U-18·15·12·10-teams runnen, maar voor de startende teams kunnen ze de U-10 of U-12-teams runnen in het eerste jaar van hun professionele toetreding. We moeten beide U-10-U-18-teams in de tweede helft van het jaar runnen.

De vestiging van het jeugdsysteem leidde tot de tweede plaats in de U-20 World Cup in 2019; van de 21 spelers die deelnamen aan het toernooi waren er 18 uit het jeugdteam van de K-League.

“Ik ben gegroeid in het Ulsan Hyundai Youth Team sinds de middelbare school,” zei hij, “en ik heb de senioren van het eerste leger gezien. Ik kon horen wat ik moest doen om te eten en te groeien tot een goede professionele speler, en ik kreeg privélessen van mijn senioren. Ik heb de K-League-wedstrijd en de training gedetailleerd gevolgd, en Ulsan heeft me enorm geholpen om een ​​professionele voetballer te worden. ‘

O Se-hoon (22, Kim Cheon-sang-mu), die als spits voor de Koreaanse ploeg speelde tijdens de U-20 World Cup in 2019, groeide op in het Ulsan Youth Team en debuteerde voor de professional. Na de U-20 World Cup van 2019 nam hij deel aan het U-23 Championship van de AFC (Aziatische voetbalbond) in 2020, wat leidde tot de overwinning van Korea.O Se-hoon is altijd dankbaar voor Ulsan, die zichzelf tot een professionele speler heeft laten groeien

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다